Vacature

Wilt u graag een bijdrage leveren aan Ready To Rock?

Ready to Rock is op zoek naar enthousiaste ouders die op de maandagmiddag op de Silvester-Bernadette en woensdagmiddag op De Goede Herder toezicht willen houden op school.

Het gaat met name om het opvangen van kinderen op een voor hun ‘vreemde’ school, toezicht houden en de voordeur van de school openen. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom voelen op de scholen en we creëren graag daar ook ná schooltijd een omgeving waar ze veilig kunnen leren. U kunt daarin bijdragen.

Enthousiast? U kunt contact opnemen met Vincent Spitters via:
v.spitters@kunst-kwartier.nl

Ben jij ready to rock?

Er zijn weer werimg_6711velende wervingen geweest op alle scholen! Wat een enthousiasme en en energie!! Jullie hebben, als het goed is, allemaal een flyer en een inschrijfformulier meegekregen voor de informatieavond op 1 november a.s.

Heb je je ingeschreven voor de informatieavond op 1 november op de Silvester-Bernadette? Of heb je vorig meegedaan en heb je je ook voor dit jaar weer ingeschreven voor de Ready to Rock-lessen?
Dan zien we jullie graag allemaal dan daar!!

 

 

Bij deze nog eens de tijden:
18:30-19:15 ouders en leerlingen van de Vuurvogel
19:15-20:00 ouders en leerlingen van de Goede Herder
20:00-20:45 ouders en leerlingen van de Silvester-Bernadette

Wil echt meedoen met Ready To Rock? Dan ontvang je op de informatieavond een inschrijfformulier voor de lessen. Je kunt je dan t/m 4 november inschrijven en het inschrijfformulier in de Ready to Rock brievenbus bij jou op school doen.